Over ons

MH Sporthorses

Van veulen tot topsport: MH Sporthorses houdt dit volledige proces in eigen hand. MH Sporthorses is begin 2020 opgericht door Grand Prix-dressuuramazone Kim van der Muren-Hirdes en haar man Stephan Hirdes. Jaarlijks worden er 5 á 6 veulens geboren en er wordt regelmatig in veulens en jonge paarden geïnvesteerd, waardoor er altijd voldoende aanwas is met het oog op de sport. Na de opfokperiode keren de jonge paarden weer terug naar MH Sporthorses en worden door Kim en Juliette opgeleid en in de sport uitgebracht. Door de grote aanwas in jonge paarden heeft MH Sporthorses regelmatig talentvolle paarden te koop. De sfeervolle dressuurstal in Chaam biedt plaats aan 14 paarden. De stallen zijn licht en ruim, en alle paarden komen minimaal halve dagen buiten in de paddock of het weiland. De training en het management van de paarden komt voor rekening van Kim en Juliette.

TEAM

IMG_0875-2

Kim van der
Muren-Hirdes

Grand Prix-amazone Kim van der Muren-Hirdes is samen met Stephan eigenaresse van MH Sporthorses en is verantwoordelijk voor de training en het management van de sportpaarden.

stephan

Stephan Hirdes

Ondernemer Stephan Hirdes is samen met Kim eigenaar van MH Sporthorses en heeft een grote passie voor fokkerij.

Juliette

Juliette van
der Werff

Juliette van der Werff is al vanaf het begin werkzaam bij MH Sporthorses. Ze rijdt meerdere paarden en neemt samen met Kim de training en het stalmanagement voor haar rekening.